Top erectie product informatie

Urat Madu is het best bewaarde geheim als het gaat om 100% natuurlijke erectie midddelen!
Deze heilzame pillen komen uit Indonesië en worden gemaakt volgens eeuwenoud receptuur met alleen de beste ingrediënten die garant staan voor een langdurige erectie en een extra gevoelige penis. U zult weer genieten van seks als in uw tienerjaren met een ferme langdurige erectie die wel aanhoudt tot 12 uur! Meerdere erecties en orgasmes liggen binnen handbereik. Deze erectiecapsules zijn niet alleen voor mannen met een erectie stoornis maar ook voor mannen die lekker door willen gaan en hun partner keer op keer laten genieten van een keiharde erectie met een spetterend orgasme!De ingrediënten

Urat Madu bevat de volgende ingrediënten:

Ginseng

Panax ginseng

Wortelextract ter vergroting van de stressbestendigheid en ter verbetering van de lichamelijke en psychische vitaliteit

Panax ginseng is een breed inzetbaar voedingssupplement dat kan worden gebruikt bij condities waarbij de lichamelijke en/of mentale vitaliteit tekortschiet. Daartoe behoren onder meer: ernstige vermoeidheidsverschijnselen, krachtsverlies, gering uithoudingsvermogen, depressieve gevoelens, verminderde weerstand tegen ziekte en stress, libido- en potentiestoornissen, verzwakking van het immuunsysteem, ouderdomsklachten en concentratieproblemen. Ook bij overmatige stressbelasting en bij uiteenlopende ziektebeelden waarbij stress een rol kan spelen, zoals hartkwalen en maagzweren, kan dit product worden toegepast. Panax ginseng 450 mg kan verder deel uitmaken van een nutritioneel programma om sportprestaties te verbeteren. Ook bij herstel na ziekte, evenals preventief ter behoud en bevordering van gezondheid, kan dit supplement goede diensten bewijzen.

Tongkat Ali

Tongkat Ali (Eurycoma longifolia)

Tongkat Ali extract is een kruidenmiddel afgeleid van de wortel van de Tongkat Ali boom (Eurycoma longifolia) en komt voor in Zuidoost-Azië. Bepaalde verbindingen in dit kruid hebben volgens deskundigen invloed op de productie van testosteron. Hierdoor is het een geliefd product bij mannen die veel sporten of die "wat extra's willen" wanneer ze met hun partner samen zijn

urycoma longifolia is een kleine boom die voorkomt in Zuidoost-Azië, met name in Indonesië en Maleisië. Het staat bij de lokale bevolking onder meerdere namen bekend zoals bijvoorbeeld Pasak bumi, maar de meest gebruikelijke naam is Tongkat Ali. Dit betekent letterlijk 'staf van Ali' en geeft een duidelijk aanwijzing waar het voor gebruikt wordt. Hoewel verschillende delen van de Eurycoma longifolia traditioneel voor diverse medicinale doeleinden benut worden, staat de plant voornamelijk bekend om de wortels (en extracten) die door mannen geconsumeerd worden om het libido te verbeteren en seksuele aandoeningen te behandelen, waaronder erectiestoornis. Sommige mensen noemen Tongkat Ali de 'Aziatische Viagra' vanwege de sterke verbetering van de seksuele prestaties en de seksdrift. Testosteron boost De werking van het afrodisiacum Tongkat Ali was lange tijd een mysterie, maar een recent onderzoek toont aan dat de wortel van de Eurycoma longifolia Jack indirect leidt tot een toename van het testosterongehalte. Het hormoon testosteron is verantwoordelijk voor allerlei aspecten van het voortplantingssysteem en is een van de drijfveren achter lichamelijk veranderingen bij de overgang van puberteit naar volwassenheid. De meest belangrijke werking is het verband tussen testosterongehalte en de zin in seks. Een laag testosterongehalte kan leiden tot minder zin en het bovendien lastig maken om een erectie in stand te houden. Klieren in de geslachtsorganen krijgen van het lichaam een signaal om meer of minder hormonen aan te maken. Tongkat Ali blokkeert het stopsignaal tijdelijk, zodat het lichaam door blijft gaan met de natuurlijke productie van testosteron.


Kaempferia

Kaempferia galanga

De wortelstokken (Ø 1-2 cm) van de Kaempferia galanga, lid van de gemberfamilie. Het lijkt ook een beetje op gemberwortel, maar is veel kleiner, de buitenkant bruiner en de binnenkant witter.
Recent onderzoek heeft bewezen dat het gedroogde poeder van deze wortel garant staat voor extra energie en doorbloeding van de penis wat resulteerd in een keiharde erectie. Kaempferia wordt al eeuwen gebruikt in afrodisiaca om de geslachtsdrift te bevorderen.Zingiberis

Zingiberis Aromatica Rhizoma

Zingiberis Aromatica Rhizoma is een kruid dat ook is opgenomen in de bereiding van Urat Madu. Ook bekend als "Lempuyang Wangi", dit kruid is populair in de Indonesische geneeswijze. Deze plant die werd gevonden in tropische Aziatische regio bevat essentiële olie die een positie verwerking op het libido heeft. Dit kruid heeft tevens invloed op uw gemoedstoestand, waardoor u zich meer ontspannen voelt tijdens de de daad. Dit gevoel kan wel tot 12 uur aanhouden!

Kaempferia

Phyllanthi

Phyllanthi Herba (Bladbloem)

De plant heeft een goede pijnstillende, verzachtende, kalmerende, koortswerende werking, het is ook een bacterostaticum en immunostimulans. Het wordt in de geneeskunde gebruikt bij aandoeningen van het uro-genitale systeem: nieren, blaas, prostaat, slijm in de urinewegen, emmenagogum, calculus, urineretentie, waterzucht, evenals uit deze problemen voortkomende rugpijn en bij de behandeling van leveraandoeningen, als anti-hepatotoxicum, hepatotonicum. Het antivirale effect wordt benut ter behandeling van hepatitis-B. Het kruid bevat flavoniden zoals quercitine, astragaline, rutine, nirurine; fisitine-4-0-glicoside, alkaloïden, zoals philocrisine, triocontanol, en ligninen zoals philantine e hypo-philantine. De bladeren bevatten fenolen, lignonen, triterpinoiden, rutine, quercetine; de zaden linoleic zuur, linolenic zuur en ricinoleic zuur, de wortels bevatten flavonoiden, triterpeniden en steroïde oestradiol. De werkzame stoffen in deze plant hebben een heilzame werking op uw penis en urinewegen in het algemeen!


Altijd klaar voor de actie met TOP erecties!

De werking van Urat Madu

U dient de capsule(s) ongeveer 45 minuten voor de daad in te nemen, dit kan met water of vruchtensap.De heilzame ingrediënten van Urat Madu zorgen ervoor dat u zich enerzijds ontspant en anderzijds de doorbloeding naar uw penis enorm bevorderd. Ook wordt de penis vele malen gevoeliger voor aanrakingen. In tegenstelling tot andere erectiemiddelen zult u geen hoofdpijn krijgen of constant een gezwollen lid hebben. Urat Madu werkt op de momenten dat het nodig is. Wordt u lid geprikkeld, dan resulteerd dit direct in zin en een natuurlijke erectie. Ook als u al tot een orgasme bent gekomen helpt Urat Madu u weer naar een volgende erectie zodat u zonder problemen meerdere keren kunt klaarkomen zonder een slap lid te krijgen. Gebruikers melden een nog gevoeligere penis na het eerste orgasme wat er voor zorgt dat u echt te hele nacht door kan genieten. De capsules blijven ongeveer 12 uur werkzaam, u zult niet contstant met een "stijve" lopen maar deze wel bij stimulatie kunnen krijgen.

Gebruikers Ervaringen
 • Ik gebruik al jaren erectie verhogende middelen, maar dit is echt de beste tot nu toe. Ik houd het lekker lang vol, en geen rare bijwerkingen! Ik bestel zeker nog een keer!

  Steve Storm
 • Dankje wel voor de snelle levering, binnen 24 uur in huis! Dat kwam goed uit, ik gebruik deze op capsules gewoon voor de lol, als extraatje tijdens sex feestjes!

  Mick. A
 • Dit voor mijn date besteld, gewoon voor de lol, en wat hebben we genoten! Perfect voor swingersfeestjes!

  Peter Zoethout
 • Door prestatie stress en druk op m'n werk had ik vaak problemen om mijn concentratie bij de sex te houden, vaak lukte het gewoon niet met als gevolg dat er thuis ook spanning ontstond. Door deze capsules heb ik die problemen niet meer en kan mijn partner weer laten genieten!

  Jaques.P

Bestellen

Aantal capsules
Voorletters
Achternaam
Email
Telefoon nummer
Straat & huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Kortingscode
Error boy
Your message was sent, thank you!